Nu jobbas det för fullt

Ja nu jobbas det för att få fram affischer och broschyrer för fullt. Nu gäller det att vi kommer vidare i vår marknadsföring ordentligt. Så spännande det känns denna höst. Så många är med och jobbar i vår vision som blev verklighet.
På onsdag är du som vanligt välkommen till oss i flygeln mellan kl 13-18. Där möter våra goa volontärer dig.
Kl 14,00 kan du vara med på promenad om du vill. Såklart står kaffet klart, mackor finns att äta och pärlorna står framme för den som vill göra armband. Varmt välkommen.
Under onsdag och torsdag denna vecka kommer Eva Ulff och Maggie Målevik  att vara på konferensen Utvecklingskraft i Jönköping. Där skall vi få några minuter för att berätta om vår verksamhet och hur trevligt vi har på våra träffar. Sprida ringarna vidare i regionen och landet. Så håll tummarna för oss , att vi får berätta för många, många människor om det som vi brinner så för.
Önskar dig en bra vecka.
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

HJÄRTATS HUS

Hjärtats Hus berättar om vår verksamhet, en fysisk mötesplats för människor drabbade av cancer, närstående och vänner. Verksamheten öppnade februari 2016 och är i Jönköping. Visionen är att det skall kunna finnas på fler ställen i vårt land i framtiden

RSS 2.0