Vi kämpar vidare.

Hej vänner.
Nu tar vi en liten paus, i alla fall då det gäller att jaga personer i olika professioner. Nu ska vi ut och resa, alla tre men på olika håll. Tjejerna är borta drygt en vecka medans jag reser bort ett par dagar. Kan vara bra att komma ifårn och tänka från en annan kultur ibland.
Hur som helst, en liten uppdatering. Vi hade ett par väldigt givande möten i måndags i Jönköping. Vi träffade Patrik som arbetar som patientstödjare på Ryhov. Främst på självdialys och medicin men är även involverad alltmer i andra grupper av främst kroniskt sjuka patienter. Väldigt spännande att se deras fantastiska avdelning och arbete som görs där. 
Så träffade vi Erika som är distriktsläkare och har erfarenhet ur flera synvinklar. En otroligt stark kvinna som vi blev väldigt berörda av och kände oss stärkta av. Hon kommer att vara vår referens vidare i vårat arbete vilket känns toppen. Kan inte bli bättre. Tack Erika. Vi kommer snart att ses igen, det är jag övertygad om.
 Nu har vi mail ute i luften och samtal på gång med flera inom både landsting och politiker. Vi kommer att köra vidare en sväng till. Än ger vi oss inte.
Vi vill tacka för allt stöd vi får, det är fantastiskt att se bara hur många som ser våra inlägg. Och så möter vi människor här och där som undrar hur långt vi kommit. Jättebra. Utan ert stöd hade vi inte kommit ens så här långt. 
Ha det så jättebra och var rädda om varandra. 

HJÄRTATS HUS

Hjärtats Hus berättar om vår verksamhet, en fysisk mötesplats för människor drabbade av cancer, närstående och vänner. Verksamheten öppnade februari 2016 och är i Jönköping. Visionen är att det skall kunna finnas på fler ställen i vårt land i framtiden

RSS 2.0