Vill önska er alla God Jul

Ja, vi vill verkligen önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.
Alldeles för länge sedan vi skrev något på vår blogg, tyvärr. Jag som alltid sagt att kan man inte hantera och hålla en blogg uppdaterad ska man ingen ha! Nu trillade jag dit själv...
Men bara för att inget har skrivits så betyder inte det att inget har hänt! Nej, sanningen är den att massor med saker händer.
Under senaste halvåret har vi fått känna hur namnet Hjärtats Hus har kommit att kännas bekant för allt fler i vår region. Det känns då vi deltar i olika sammanhang inom vårdens hus såväl som utanför. Så det är väldigt spännande. Tyvärr kan jag inte säga så mycket mera i dagsläget, men vi ger inte upp. Och det är saker på gång som gör att vi hoppas och vill tro att vi kan få se någon form av aktivitet och verklighet under 2016.
Så vi vill bara inge dig som följer oss hopp och att fortsätta hjälpa oss att sprida visionen om denna mötesplats vidare. Desto fler som känner till den , desto bättre kommer det att bli.
Vi ser framåt med stor förväntan och förhoppning , hoppas att 2016 kommer att bli ett fantastiskt år för oss alla. Tillsammans kan vi göra så mycket till det bättre. Och TACK för din hjälp, om så bara med att hålla tummarna eller vad du nu gör.
 
       Med denna färgrika bild vill vi önska er alla en riktigt God Jul och ett fantastiskt bra 2016.
                  

HJÄRTATS HUS

Hjärtats Hus berättar om vår verksamhet, en fysisk mötesplats för människor drabbade av cancer, närstående och vänner. Verksamheten öppnade februari 2016 och är i Jönköping. Visionen är att det skall kunna finnas på fler ställen i vårt land i framtiden

RSS 2.0