Tack för igår.

Hej vänner.
Är så glad och tacksam för våra möten i går. Vi blev runt fyrtio besökare under de timmar vi hade öppet. Förutom trevliga samtal hade ProLiv "snackis-cafe" där flera män mötte upp.  Eva Time´n med kollegor från Sektion Folkhälsa hade gruppdiskussion i ett av våra mysiga rum. Vi förde fina diskussioner med kuratorer och andra personal som hälsade på hos oss. Ja, det var helt enkelt jättebra.
Ove och hans fru AnneMarie, som jobbar i ProLivs styrelse, hade ordnat med gott fika till oss alla. TACK för allt gott.
Innan vi öppnade dörrarna så besökte jag Akademibokhandeln på A6 och för första gången i mitt liv Tiggde jag! Frågade ifall de hade något liggande material de skulle vilja ge till barnen som kan komma till oss på Hjärtats Hus. Och ja då, en hel kasse fick vi. STORT TACK säger vi till dom.
Det var inga barn med igår , men jag är förvissad om att vi snart skall få välkomna dom också. Till oss kan ju hela familjen följas åt, vi har många rum att samsas i så det finns plats för barnen också att få greja lite, måla, läsa eller bara va.
   Här sitter Ove, AnneMarie och Bengt och myser i den sköna soffan. Den här soffan har hittills alltid varit upptagen av besökare under de gånger vi haft öppet. Den är populär.
 
 
 
 Ja jag vet, kassen är på fel håll. Men jag kan inte få till bilden rätt nu! Det får vara så. Ni ser i alla fall vad gulliga de var på Akademibokhandeln A6 då vi fick allt detta. Tack.
 
Önskar er alla allt gott.
 
 
 
 
 
 
 
 

HJÄRTATS HUS

Hjärtats Hus berättar om vår verksamhet, en fysisk mötesplats för människor drabbade av cancer, närstående och vänner. Verksamheten öppnade februari 2016 och är i Jönköping. Visionen är att det skall kunna finnas på fler ställen i vårt land i framtiden

RSS 2.0