Adelövs julmarknad

Hej vänner!

Efter Maggies fina inledning på vår nystartade blogg hoppas jag att ni fått er en klarare bild kring vad det är som vi egentligen håller på med. Här vill vi dela med oss av vår resa och allt som vi har för oss.

Så vad har hänt sen sist? Igår var det alltså dags för Adelövs julmarknad. Spända åkte vi ut till detta mysiga ställe med förhoppningen om att kunna sprida vår vision och sälja några av de armband som vi flitigt pärlat den senaste veckan. 


Sagt och gjort. Med endast ett få antal armband kvar i lager och många fina ord av besökare tror jag ändå att vi kom en liten bit på vägen. För varje par ögon och varje par öron som både ser och hör talas om Hjärtats Hus tar vi oss ett steg närmre målet. För allt handlar om att nå ut med sitt budskap, inte sant?




Ha en härlig kväll alla där ute. //Evelina

HJÄRTATS HUS

Hjärtats Hus berättar om vår verksamhet, en fysisk mötesplats för människor drabbade av cancer, närstående och vänner. Verksamheten öppnade februari 2016 och är i Jönköping. Visionen är att det skall kunna finnas på fler ställen i vårt land i framtiden

RSS 2.0