Önskar er en bra sommar.

Hej alla därute. Vi närmar oss vårt sista arbetsmöte för våren och vårt sista öppethållande har varit också. Faktiskt vemodigt. Vi har ju fått träffa så många härliga människor den här våren då ni har besökt oss i flygeln. 
Nästa gång vi öppnar dörrarna är den 24 augusti klockan 13-18. Och om planen håller så kommer vi att ha öppet varje onsdag under hösten, kl 13-18.
Men jag vill ändå skicka med en uppmaning till er alla, OM ni vet någon som skulle vilja möta andra nu under sommaren, OM du som läser detta känner att du skulle vilja möta någon nu under sommaren, HÖR AV DIG. Skriv ett meddelande här på facebook eller ring mig. Vi kan försöka göra en picknick eller något enkelt någon gång. Vi vet av erfarenhet att sommarveckorna kan bli tuffa då även vården skall ha semester, så blir det ju. Och det kan vara lång tid att känna sig ensam, även om solen skiner och alla är glada. Så tveka inte , hör av dig. 
Vi vill önska er alla en riktigt bra sommar och TACK för vårens spännande möten. Vi ser fram mot en spännande höst.
 

HJÄRTATS HUS

Hjärtats Hus berättar om vår verksamhet, en fysisk mötesplats för människor drabbade av cancer, närstående och vänner. Verksamheten öppnade februari 2016 och är i Jönköping. Visionen är att det skall kunna finnas på fler ställen i vårt land i framtiden

RSS 2.0